Lammekebab med tzatziki og mynte
Ingredienser
Opskrift til 4 personer
Lammekebab
Salat med persille
Tzatziki med mynte
Servering
Fremgangsmåde
Lammekebab med tzatziki og mynte.
Lammekebab:
Rør det hakkede lammekød og oksekød godt sammen med spidskommen, finthakket chili, fintrevet hvidløg, fintrevet citronskal, salt og peber.
Del farsen i 8 lige store portioner. Fugt hænderne med vand, og form hver portion fars til en lang pølse omkring et tyndt træspyd. Steg kødspyddene godt på alle sider i lidt olie på en varm pande.
Salat med persille:
Pluk persille, hjertesalat og mynte. Skyl og tør det hele godt, gerne i en salatslynge. Rør olivenolie og citronsaft sammen med salt og peber, og vend persille, mynte og hjertesalat i dressingen.
Tzatziki med mynte:
Skyl agurken, flæk den på langs, fjern kernerne med en teske, og skær den i ½ cm tykke skiver let på skrå. Pil rødløget, og skær det i tynde både.
Rør græsk yoghurt sammen med presset hvidløg, grofthakket mynte, salt og peber. Vend agurk og rødløg i dressingen.
Servering:
Lun tortillaerne efter anvisningen på emballagen, og servere dem sammen med kødspyddene, salat og tzatziki.
